fbpx Skip to content
Mette Bock

Mette Bock

Kirke- & kulturminister

Det er med stor glæde, at Cure4Parkinson kan meddele, at Kirke-& kulturminister Mette Bock fredag den 28. september 2017 blev den første Ambassadør for Cure4Parkinson’s Træningscenter og derved går ind i arbejdet med at hjælpe parkinsonramte.

Cure4Parkinsons Træningscenter ligger i Herlev, og det unikke er, at parkinsonramte træner andre parkinsonramte med boksning, gymnastik, bordtennis og cykling. Centeret drives uden offentlige midler. I forbindelse med udnævnelsen overrakte

Elisabeth Ildal Mette Bock et lille nots-armbånd. Nots står for nærvær, omsorg, taknemmelighed og styrke.

Mette Bock udtaler:

”Jeg har sagt ja til at blive ambassadør for c4p, fordi jeg synes, det er et flot intiativ, taget af et menneske, der selv har Parkinson inde på livet. Også ideen, om at lade mennesker med Parkinson hjælpe hinanden, er fantastisk.

Jeg bliver altid glad, når civilsamfundet tager ansvar! Jeg håber som ambassadør at skabe opmærksomhed om c4p ved at fortælle om det, lave opslag på Facebook osv. Og jeg dukker selvfølgelig op i træningscentret, når det officielt indvies”

Elisabet Ildal udtaler:

”Det er mit håb og ønske, at armbåndet skal gøre en forskel for mennesker med Parkinson over hele verden og samtidig binde mennesker sammen, der har beskæftiget – eller i dag beskæftiger – sig med Parkinson på tværs af byer og landegrænser.

Og det glæder mig så meget, at hver gang der sælges et armbånd, doneres der til træningscenteret Cure4Parkinson 1.500 kroner”.

Jeg håber, at mange vil hjælpe og købe et armbånd med de fire lysende diamanter, der symboliserer nærvær, omsorg, taknemmelighed og styrke. På den måde gøre vi en forskel for mennesker med Parkinson.

Køb dit C4P armbånd i webshoppen og brug koden C4P ved ”checkout” – så donerer vi automatisk 1.500,- kr. til træningscenteret Cure4Parkinson i København. Køb her

Mette Bock
Mette Bock
Mette Bock armbånd