fbpx Skip to content

ITTF FOUNDATION Parkinson’s World TableTennis Championchips Berlin

 

www.pwttc.de

Først i september drager det danske bordtennislandshold fra cure4parkinson med hjælp fra TRYGFONDEN til Verdensmesterskaberne i Berlin.

Det første Vm blev afholdt i I New York i oktober 2019 og dengang kom holdet hjem med Bronze i både herredouble og damedouble.

Tiden er gået og der venter et kæmpe og spændende arrangement i Berlin med lang over hundrede deltagere og denne gang spilles der også mixdouble.

Cure4Parkinson stiller med 11 mænd og 1 kvinde. Udover at repræsentere Cure4Parkinson, spiller enkelte spillere ligeledes i klubber under BAT 60+

Lars Bo Kaspersen, Brønshøj

Jesper Jerslund, HGI Hillerød

Peter Zimmerman, Virum

Elisabeth Ildal, Virum

Finn Smidt, Brønshøj

Johnny Pedersen

Claus Rasmussen

Gerdt Jessen

Ole Vritzel

Rachid Habij

Jan Kristensen

Kim Plum Hansen

Landstæner: Gert Jørgensen

Indtil afrejse først i september er der arrangeret  flere træningssamlinger for holdet.  Af interessante doublepar, bliver det spændende at følge Kaspersen/Jerslund der i 2019 fik bronze. Kan de gøre det igen, gøre det bedre?.  Ildal er heldig med ny  makker, nemlig Verdensmesteren i single fra New York Margie Ally. Sidst blev det til en sølvmedalje. Endelig den nye mixdouble Kaspersen/Ildal, hvad kan de?

Det spingende punkt er en turnering med dobbelt så mange deltagere som i 2019. Mange gode tyske spillere, mange vi ikke har set før. En ting er helt sikker, det bliver sværere, hårdere og der skal kæmpes endnu mere for GULD Parkinson.

Endelig glæder alle sig til at møde ligesindede fra nær og fjern, bordtennis kan noget særligt! Vi skrev historie i  New York, det gør vi igen i Berlin 8.-12. september.

Tak til  TRYGFONDEN for at sende os afsted.

Tak til alle der gennem tiden har støttet og hjulet Cure4Parkinson.

Ses i Berlin!